Gratis lån

Dela

Om du vill låna snabbt ska du ansöka om ett smslån, men även om du vill låna gratis är det sms lån som gäller. Att man kan låna gratis kanske låter för bra för att vara sant, men kan man alltså göra. Sedan ett år tillbaka har det dykt upp alltfler gratis lån på marknaden och lånebeloppen har blivit allt generösare. Det är den hårda konkurrensen om kunderna som har gjort att långivarna har börjat erbjuda gratis lån till sina nya kunder. De hoppas naturligtvis på att du kommer att låna av dem igen efter att du har lånat gratis, men det är inget krav. Nej, det finns inga finstilta regler som binder dig vid några förpliktelser. Den enda förpliktelsen du har är att du betalar tillbaka lånet i tid.

Så lånar du gratis

Ett gratis lån är helt gratis. Det innebär att du varken betalar ränta eller för några dolda avgifter. Om du lånar till exempel 2000 kronor får du en faktura på 2000 kronor och inte ett öre mer.  När du ansöker om ett gratis lån gör du på exakt samma sätt som du gör när du ansöker om ett vanligt smslån. Du fyller i dina personuppgifter, skickar iväg ansökan och får oftast svar på din ansökan inom några sekunder direkt på skärmen. Sedan tar det bara någon timme tills du har ditt gratis lån på ditt bankkonto om du ansöker på dagen.

Här hittar du gratis lån

Ferratum. Ferratum har en av marknadens mest generösa gratis lån. Du kan få låna upp till 4000 kronor och får en lånetid på 60 dagar vilket är ovanligt bra när det gäller gratis lån.

Easycredit. Om du bara behöver ett litet lån kan du låna 1000 kronor i 30 dagar hos easycredit.

Nanokredit. Nanokredit har gratis lån på 1500 kronor med en lånetid på 20 dagar vilket är utmärkt för dig som bara behöver låna en mindre summa fram tills du får lön.